Awesome Image

Εταιρεία

Η Εταιρεία

Με ηγετική θέση στον χώρο
της ψύξης οχημάτων.

Η εταιρεία DIOGENIS είναι μία ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στον χώρο της ψύξης αυτοκινήτων διανομής και μεταφορών. Ιδρύθηκε από τον Θεογένη Ντούνα την δεκαετία του 1980 και από το 1998 την έχουν αναλάβει τα δύο παιδιά της οικογένειας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που αποκόμισαν από τον πατέρα τους.

Με πολυετή εμπειρία, σύγχρονη τεχνολογική υποδομή , άρτια καταρτισμένο και έμπειρο εργατικό δυναμικό, η εταιρεία μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Ακολουθώντας και εφαρμόζοντας όλες τις αυστηρές προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας, είναι περήφανη για τους ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες της.

Με τις πλέον πρωτοποριακές μεθόδους, ανταποκρίνεται πλήρως ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις ψύξης, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την συνέπεια.

Με συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο, όπως η THERMOKING, η CARRIER και η KERSTNER, εγγυάται για τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον χώρο της ψύξης οχημάτων.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι να στέκεται αντάξια των προσδοκιών των πελατών της, προσφέροντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις, αλλά και άρτια τεχνική κάλυψη, δημιουργώντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Κατανοώντας την σημασία της άμεσης εξυπηρέτησης στην τεχνική υποστήριξη, ενισχύσαμε την εταιρεία με άριστα εκπαιδευμένο, και με μεγάλη εμπειρία, ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι, έχουμε καταφέρει να έχουμε την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία μας είναι να επιχειρούμε , με σεβασμό στο περιβάλλον για ένα βιώσιμο μέλλον για τον άνθρωπο.

Στόχοι

Είναι να είμαστε πάντα μέρος των τεχνολογικών εξελίξεων και με διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση να εξασφαλίζουμε τις βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες μας

Όραμα

Είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις στους πελάτες μας και να αποτελούμε συνώνυμο της αξιοπιστίας στον κλάδο μας.

Αξίες

Οι βασικές μας αξίες είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, η συνέπεια, η αμεσότητα και φυσικά η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

Εγκαταστάσεις

Οι σύγχρονες κλειστές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας 850 τ.μ. σε συνολικό οικόπεδο 7.500 τ.μ. βρίσκονται στο Καλοχώρι, στη Θεσσαλονίκη. Περιλαμβάνουν το κατασκευαστικό τμήμα, καθώς και τα τμήματα service, ανταλλακτικών, και τον εκθεσιακό μας χώρο.

1000+
Ευχαριστημένοι Πελάτες
40+
Χρόνια Εμπειρίας
10.000+
Ολοκληρωμένα Project
Γιατί Εμάς

Το κλειδί της επιτυχίας μας

Εξατομικευμένες λύσεις
Κάθε υπηρεσία που παρέχουμε είναι για μας μοναδική και εξατομικευμένη. Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά  και βασιζόμαστε στην σύγχρονη τεχνολογία, επιλέγοντας την πιο αποδοτική λύση κάθε φορά.

Πελατοκεντρική φιλοσοφία
Εξετάζουμε και κατανοούμε πλήρως  τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη και προσφέρουμε πρακτικές και αξιόπιστες λύσεις. Με την πελατοκεντρική μας προσέγγιση κερδίζουμε  την εμπιστοσύνη των πελατών μας, οι οποίοι μας θεωρούν συνεργάτες τους  και απευθύνονται σε μας για κάθε ανάγκη υποστήριξής τους στην ψύξη οχημάτων μεταφορών.

Εξειδικευμένο προσωπικό
Είμαστε υπερήφανοι για το προσωπικό μας, το οποίο διακρίνεται, εκτός από την βαθιά γνώση του αντικειμένου  και τη μεγάλη εμπειρία του, για το ήθος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης για κάθε εργασία που αναλαμβάνει.  Έτσι, είμαστε απόλυτα σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Πολυετής εμπειρία
Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης οχημάτων μεταφορών εδώ και πολλά χρόνια, και συνεπώς είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των απαιτήσεων, σεβόμενοι τις ανάγκες, τον χρόνο και τα χρήματα των πελατών μας.

Η εταιρεία DIOGENIS είναι μία ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στον χώρο της ψύξης αυτοκινήτων διανομής και μεταφορών.

Πληροφορίες

© 2022 DIOGENIS. All rights reserved.